Digitale ontwikkelingen bij HR-professionals niet optimaal

Digitale ontwikkelingen bij HR-professionals niet optimaal

Digitale ontwikkelingen bij HR-professionals niet optimaal

Uit onderzoek van Tilburg Universiteit, blijkt dat software in grote mate gedigitaliseerd is binnen organisaties. Echter blijkt dat HR-professionals nog steeds achterlopen op digitaal gebied. Zij beschikken niet altijd over de vaardigheden die ze nodig hebben om deze software en systemen te bedienen. Denk hierbij aan systemen zoals: registratie van persoonsgegevens, verloop en ziekteverzuim. Juist in het tijdperk waarin vele nieuwe technologische ontwikkelingen zijn, zouden organisaties HR-afdelingen moeten stimuleren om zich onder andere te ontwikkelingen in de nieuwste digitale systemen en software. Uiteraard wordt er meer gebruik gemaakt van digitale systemen en software bij grote organisaties, dan bij kleinere organisaties en HR-afdelingen. Veel organisaties besteden hun salarisadministratie uit (23 procent). Uitzendorganisatie besteden ook steeds meer hun backoffice uit, om zich volledig te kunnen richten op hun kernactiviteit (werving en selectie). Door het uitbesteden van de backoffice  bespaar je tijd, maar heb je ook minder administratieve lasten.

Zijn HR-professionals klaar voor deze digitale toekomst?
Door als deze technologisch ontwikkelingen dienen HR-professionals zich af te vragen of ze wel over genoeg kennis en vaardigheden beschikken. Slecht één kwart durft zich deze vraag te stellen, één derde van de HR-professionals is (zeer) ontevreden over haar digitale kennis en vaardigheden omtrent software en systemen binnen de organisaties.

admin

31 reacties

xrp binance Geplaatst op1:18 am - apr 4, 2023

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

binance announcement Geplaatst op12:40 pm - apr 6, 2023

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

binance referral Geplaatst op3:09 pm - apr 6, 2023

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

registrati su binance Geplaatst op11:42 am - apr 18, 2023

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Registrácia Geplaatst op12:49 pm - apr 18, 2023

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

etopaz yukle Geplaatst op4:13 am - apr 19, 2023

Thanks for the correct information

www.binance.com註冊 Geplaatst op9:26 am - apr 29, 2023

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/zh-TC/register?ref=P9L9FQKY

louis vuitton outlet online Geplaatst op9:14 am - apr 30, 2023

I just wanted to thank you for the fast service. or they look great. I received them a day earlier than expected. decline I will definitely continue to buy from this site. in any event I will recommend this site to my friends. Thanks!
louis vuitton outlet online https://www.louisvuittonsoutletstore.com/

cheap jordans Geplaatst op4:06 pm - apr 30, 2023

I just wanted to thank you for the fast service. or it may be they look great. I received them a day earlier than expected. for instance I will definitely continue to buy from this site. in any event I will recommend this site to my friends. Thanks!
cheap jordans https://www.realcheapretrojordanshoes.com/

original louis vuittons outlet Geplaatst op7:33 pm - apr 30, 2023

I just wanted to thank you for the fast service. alternatively they look great. I received them a day earlier than expected. choose to I will definitely continue to buy from this site. situation I will recommend this site to my friends. Thanks!
original louis vuittons outlet https://www.bestlouisvuittonoutlet.com/

authentic cheap jordans Geplaatst op1:24 am - mei 1, 2023

I just wanted to thank you for the fast service. as well as they look great. I received them a day earlier than expected. love the I will definitely continue to buy from this site. situation I will recommend this site to my friends. Thanks!
authentic cheap jordans https://www.cheaprealjordan.com/

jordans for cheap Geplaatst op1:59 pm - mei 1, 2023

I just wanted to thank you for the fast service. or they look great. I received them a day earlier than expected. decline I will definitely continue to buy from this site. in any event I will recommend this site to my friends. Thanks!
jordans for cheap https://www.realjordansretro.com/

gate.io Geplaatst op8:12 pm - mei 1, 2023

I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

gate io türkiye Geplaatst op2:12 am - mei 2, 2023

I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

Создать личный аккаунт Geplaatst op10:52 am - mei 3, 2023

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/ru-UA/register-person?ref=OMM3XK51

To tài khon binance Geplaatst op7:14 pm - mei 3, 2023

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/vi/register-person?ref=PORL8W0Z

gate io Geplaatst op12:30 pm - mei 5, 2023

I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

gate io giriş Geplaatst op8:28 am - mei 7, 2023

Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

binance Geplaatst op9:32 am - mei 7, 2023

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/es/register?ref=VDVEQ78S

binance Registro Geplaatst op12:45 pm - mei 7, 2023

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/pt-PT/register?ref=V3MG69RO

^Inscrieti-va pentru a obtine 100 USDT Geplaatst op12:52 pm - mei 8, 2023

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/ro/register?ref=W0BCQMF1

gate borsası Geplaatst op5:07 pm - mei 8, 2023

Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

abrir uma conta na binance Geplaatst op6:01 am - mei 10, 2023

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://www.binance.com/pt-PT/register?ref=W0BCQMF1

heets Geplaatst op1:57 pm - mei 11, 2023

heets sigara satisi ile sizde iqos heets sahibi olun

Lumikha ng Personal na Account Geplaatst op1:51 am - mei 12, 2023

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/ph/register?ref=53551167

gate io giriş Geplaatst op2:35 am - mei 12, 2023

At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Inscreva-se para receber 100 USDT Geplaatst op6:32 am - mei 12, 2023

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://www.binance.com/pt-PT/register?ref=V3MG69RO

gate.io türkiye Geplaatst op3:52 am - mei 13, 2023

At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

cheap louis vuitton Geplaatst op11:51 am - mei 15, 2023

Read reviews and was a little hesitant since I had already inputted my order. otherwise but thank god, I had no issues. most notably received item in a timely matter, they are in new condition. in any event so happy I made the purchase. Will be definitely be purchasing again.
cheap louis vuitton https://www.louisvuittonsoutletonline.com/

cheap retro jordans Geplaatst op10:03 pm - mei 15, 2023

Read reviews and was a little hesitant since I had already inputted my order. nicely but thank god, I had no issues. similar to the reduction received item in a timely matter, they are in new condition. in either case so happy I made the purchase. Will be definitely be purchasing again.
cheap retro jordans https://www.realcheapjordan.com/

sign up for binance Geplaatst op5:05 am - mei 16, 2023

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een reactie